Szabályzat

Rendezvény szabályzata:

A nevezéssel minden induló elfogadja a rendezvénykiírásban foglaltakat és a rendezvény szabályzatát. Ezzel elismerik, hogy a rendezvényen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a rendezvényen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a rendezvény rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a rendezvénnyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

Gyermekek részvétele a túrán

14 év alatti gyermekek részvétele kizárólag felnőtt(ek) állandó kíséretében engedélyezett. Egy felnőtt több gyereknek is lehet a kísérője.

14 év feletti kiskorúak részvétele kizárólag az egyik szülő írásos beleegyezésével engedélyezett. A beleegyezési nyilatkozat űrlapja letölthető itt és kitöltve, aláírva el kell küldeni, vagy a rajtnál személyesen átadni a szervezőknek. Ha ez hiányzik, akkor a szervezők telefonon kérik a belegyezést.

Értékmegőrzést a rendezők nem vállalnak!

Az a résztvevő, aki társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsít, vagy a rendezvény szellemével ellentétes magatartást tanúsít, kizárják a résztvevők sorából.

A rendezők szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

A rendezők fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát.

A rendezői fenntartják a jogot, hogy a rendezvényről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban, ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A rendezvény az időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a résztvevő elfogadja a rendezvény szabályzatát.

A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

A rendezvényre történő nevezés során a jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a rendezvénnyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Kíméld a virágokat, növényeket, óvd az erdő madarait, vadjait!

Ügyelj a tisztaságra, élvezd a csendben a természet szépségét!

Becsült a társakat és baj esetén el ne hagyd!

Aki bármilyen okból feladja a túrát, megkérjük, értesítse a szervezőket!